Interroll dobmotorok


Új Interroll DM dobmotor széria

A korábbiakban megszokott "s" és "i" jelzésű motorok helyett bevezetésre kerül az új DM dobmotor széria.

A moduláris dobmotor platform stratégia nagyon sok előny forrása az új dobmotoroknál. Köszönhetően a moduláris rugalmasságának az új motorgenerációval könyebb tervezni, és nagyobb hatékonyságú vevőre szabott megoldást nyújt.

Többféle kivitel, egy hajtási megoldás: Sokféle áttétellel szerelhető, így egy hajtási megoldással minden igényt kielégít. Elérhető fékkel, visszafutásgátlóval, jeladóval.

Többféle teljesítmény, több kivitel: Sokféle teljesítményel elérhető 40 W-tól 425 W-ig, így az élelmiszeripar, termékszállítás, gyártósorok összes igényét kielégíti.

Tesztelt minőség, innovatív technológia: Minden motor komponens egységesített és alaposan tesztelt. A vevők számára ez gyorsabb szállítási határidőt jelent.

Egyszerűsített felépítés, alacsonyabb költségek: Mivel minden motor ugyanazzal a tengellyel rendelkezik, ezért az alkatrészek variációja csökken, így alapvetően egyszerűbb szállítópályát tervezni: nem számít, hogy szinkron- vagy aszinkronmotorra van szükség. Gyári cserealkatrészek világszerte elérhetők az Interroll és képviseletei által.

Stabilabb kivitel: A 30 mm-es tengely jelentősen erősebb a korábbi típusoknál, így nagyobb szalagfeszítést tesz lehetővé, még nagy terhelésnél sem hajlik meg, így védi a csapágyakat. A felhasználók mindig biiztonságban érezhetik magukat, még nem optimális szalagfeszítésnél is.

Kevesebb meghibásodás: Stabil, nagyszilárdságú bolygómű biztosítja a magas nyomatékot minden motornál, ellenáll a hajlításnak, túlterhelésnek és hirtelen terheléseknek. Az eredmény biztonságosabb, megbízhatóbb működés

Tanúsított minőség: Minden fontos alkatrész és mechanikai kapcsolat hosszú teszteken ment keresztül. Az Interroll laborjában szakértő mérnökök gyakorlati teszteknek vetik alá a dobmotorokat.

Az új DM0080 dobmotorok mindig IP69K védettségűek, vagyis a tisztításuk gyorsabb és hatékonyabb lehet, és ez csökkenti a fertőzések lehetőségét élelmiszeripari felhasználáskor. PTFE szigetelés védi a motort az ECOLAB specifikáciújó kemikáliákkal történő magasnyomású mosáskor is.

Az új dobmotor könnyen beszerelhető és beüzemelhető. A plug-in csatlakozó segítségévéel igazi plug-and-play megoldást nyújt a gyors, könnyű kezdeti beüzemelésre, karbantartásra és javításokra. A kábel sérülésekor nem szükséges szétszedni a motort, elég a csatlakozót széthúzni, így gyorsan olcsón javíthatóak ezek a hibák.

A DM0080 - DM0113 - DM0138 dobmotor elérhető verziói

- asznikron motor (1 vagy 3 fázisú) és szinkron motor
- átmérő: 81,5 mm - 113mm - 138 mm
- acél vagy technopolimer bolygómű
- teljesítmény: 25 - 1000 W motortípustól függően
- nyomaték: 0,8 - 238 Nm motortípustól függően
- szalaghúzóerő akár 3454 N is lehet
- sebesség: 0,03 - 2,72 m/s
- hossz: 185-1600mm
- különféle bevonatokkal elérhető

Interroll DM szériájú dobmotorok katalógusa

A teljes dobmotor kínálatunk katalógusát, ide kattintva töltheti le.

Az Interroll "S" sorozatú dobmotorok

Műanyag hajtóműves egyszerű dobmotorok

 • - 3 vagy 1 fázisú váltóáramú aszinkron motorral
 • - Egyféle feszültségen üzemelő motor
 • - Belső hővédelem
 • - Technopolymer bolygómű
 • - Alacsony zajszint
 • - Könnyű építésmód
 • - Karbantartás-mentes (alu végkupakkal)
 • - Élettartam kenésű
 • - Oda-vissza járatható

Elérhető kialakítások

 • - hengeres vagy domborított palást
 • - rozsdamentes vagy normál acél palást
 • - többféle elektromos csatlakozó kialakítás
 • - 80-as vagy 113-as átmérő